VERPOORTEN NV

Verpoorten NV, onze diensten...

Gevelbekleding

SPECIALIST IN GEVELBEKLEDING

Verpoorten zorgt via gevelbekleding voor een grondige bescherming...
SIDINGS

Onze firma is gespecialiseerd in het plaatsen van Sidings (Eternit). Sidings zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Ook kan er bij het plaatsen van sidings geisoleerd worden langs de buitenkant waardoor je bij de juiste dikte van isolatie in aanmerking komt voor premies.

GEVELPLATEN

Het plaatsen van gevelplaten kan je vergelijken met sidings, maar hier wordt er gebruikt gemaakt van harde platen. Deze platen zorgen voor een strakker en moderner uitzicht van uw gevel of woning. Hierbij is er een grote keuze aan afmetingen en kleuren. Met gevelplaten kan je eveneens je woning isoleren en in aanmerking komen voor premies.

BLAUWE HARDSTEEN

Het plaatsen van plinten en dorpels in blauwe hardsteen behoort tot ons dienstenpakket. Wij werken uitsluitend met Belgische kwaliteitsvolle blauwe hardsteen.

ALUMINIUM

Voor alle geveltoepassingen met aluminium kan u op ons beroep doen. Het plaatsen van alu plinten, overkappingen, venterdorpels,... De aluminium wordt professioneel geplooid en gelakt in een RAL-kleur naar keuze.

HOUTEN GEVELBEKLEDING

Houten gevelbekleding komt meer en meer op. Het plaatsen van hout tegen gevels, dakoversteken, plafonds,... is 1 van de vele toepassingen met hout. Wij werken met de tropische hardhoutsoorten ceder en padouk. Andere houtsoorten zijn ook verkrijgbaar.

MEER INFO, OFFERTE?

> contactformulier
> +32 14 26 27 28

visit us on facebook...