VERPOORTEN NV

Verpoorten NV, onze diensten...

Schilderwerken

SPECIALIST IN SCHILDERWERKEN

Verpoorten zorgt voor onberispelijk schilderwerk dat jarenlang schittert...
GEVELSCHILDERING

Wij schilderen en herschilderen zowel oude als nieuwe gevels, houtwerk zoals ramen, deuren, kroonlijsten..., metaalwerk zoals balustrades, hekwerk,... We maken hierbij gebruik van de kwaliteitsverf van TRIMETAL. Trimetal staat voor complete verfsystemen en is een oer Belgisch merk, ontstaan te Machelen in 1904. Het is een verfmerk van AkzoNobel Decorative Paints. Dit moederbedrijf behoort tot de grootste verf- en coating producenten ter wereld en heeft heel wat expertise in huis voor het leveren van de beste producten en diensten.

KALEIEN

Kaleien van gevels behoort eveneens tot één van onze diensten. Kaleien is een schildertechniek waarbij een dunne kalkpleister met behulp van een borstel wordt aangebracht.

Bovenop de kaleilaag kan een kalkverf worden aangebracht die de uiteindelijke kleur van de gevel bepaalt. Deze techniek kan zowel op oude als op nieuwe gevels toegepast worden.

HOUTWERK

Herstellen en schilderen van houten onderdelen in gevels zoals kroonlijsten, ramen & deuren, boezemplanken,... is voor ons een dagelijkse uitdaging.

Sinds enkele jaren voeren wij ook herstellingswerken uit aan ontbrekende of rotte delen in hout. In onze schrijnwerkerij maken wij perfecte kopies van houten onderdelen zoals waterlijsten van ramen en deuren, onderdelen van kroonlijsten, handgrepen van balustrades enz...

SMEEDWERK

Metalen onderdelen in gevels zoals ballustrades van balkons worden degelijk voorbereid en afgewerkt. Herstellingen zoals: bijlassen, herbevestigen of ontbrekende elementen aanvullen, worden professioneel en met de grootste zin voor detail aangepakt.

MEER INFO, OFFERTE?

> contactformulier
> +32 14 26 27 28

visit us on facebook...