VERPOORTEN NV

Verpoorten NV, onze diensten...

Schilderwerken

SPECIALIST IN SCHILDERWERKEN

Verpoorten zorgt voor onberispelijk schilderwerk dat jarenlang schittert...
GEVELSCHILDERING

Wij schilderen en herschilderen zowel oude als nieuwe gevels. Oude gevelpleisters worden al 30 jaar zorgvuldig hersteld en afgeschilderd met éénzelfde systeem, dat zijn meerwaarde keer op keer bewezen heeft, nl. Kenitex. Kenitex is een top kwaliteit coating op basis van alkyd harsen, titaandioxide, mica, synthetische vezels, gezeefd perliet en solventen en kan toegepast worden op bijna alle ondergronden zoals baksteen, beton, cellenbeton, metaal, bepleistering,...

Doordat Kenitex 20x dikker is dan een traditionele verf heeft deze een hoge aanhechtingskracht. Kenitex is tegelijk waterafstotend en waterdampdoorlatend en weerstaat aan basen en zuren. Het is een zeer duurzaam systeem en kan gereinigd worden. Op het Kenitex systeem geldt er een waarborg van 10 jaar wat ook niet onbelangrijk is.

Daarnaast maken we ook gebruik van de kwaliteitsverf van TRIMETAL voor wat onze schilderwerken betreft.

KALEIEN

Kaleien van gevels behoort eveneens tot één van onze diensten. Kaleien is een schildertechniek waarbij een dunne kalkpleister met behulp van een borstel wordt aangebracht.

Bovenop de kaleilaag kan een kalkverf worden aangebracht die de uiteindelijke kleur van de gevel bepaalt. Deze techniek kan zowel op oude als op nieuwe gevels toegepast worden.

HOUTWERK

Herstellen en schilderen van houten onderdelen in gevels zoals kroonlijsten, ramen & deuren, boezemplanken,... is voor ons een dagelijkse uitdaging.

Sinds enkele jaren voeren wij ook herstellingswerken uit aan ontbrekende of rotte delen in hout. In onze schrijnwerkerij maken wij perfecte kopies van houten onderdelen zoals waterlijsten van ramen en deuren, onderdelen van kroonlijsten, handgrepen van balustrades enz...

SMEEDWERK

Metalen onderdelen in gevels zoals ballustrades van balkons worden degelijk voorbereid en afgewerkt. Herstellingen zoals: bijlassen, herbevestigen of ontbrekende elementen aanvullen, worden professioneel en met de grootste zin voor detail aangepakt.

MEER INFO, OFFERTE?

> contactformulier
> +32 14 26 27 28

visit us on facebook...