VERPOORTEN NV

Verpoorten NV, onze diensten...

Renovatiewerken

SPECIALIST IN RENOVATIEWERKEN

Verpoorten zorgt via renovatie voor een mooie en gezonde gevel...
VOEGWERKEN

Wij zijn al jaren actief in het herstellen van ontbrekende voegen (na zandstraling) alsook het volledig vernieuwen van voegwerk. Het voegwerk beschermt namelijk het metselwerk en daarom is het van uiterst belang dat dit steeds goed gebeurt. Het is voor de duurzaamheid van een woning zeer belangrijk dat het voegwerk in orde is.

Bij volledige vernieuwing van het voegwerk wordt het voegwerk pneumatisch verwijderd tot op een diepte van minimum 1,5 à 2 cm. Met professionele apparatuur verwijderen wij de voegen zonder daarbij het bestaand metselwerk te beschadigen. Na verwijdering van het bestaand voegwerk wordt de gevel grondig gereinigd zodat het nieuwe voegwerk goed hecht. Vervolgens voegen wij de gevel terug in met een voegmortel van het merk Seifert in een kleur door u te bepalen. Ook plaatselijk vernieuwen van voegwerk is bij ons mogelijk.

BAKSTEENVERNIEUWING

Voor het vernieuwen van baksteen gaan wij op zoek naar hetzelfde type steen qua vorm, kleur en profilering zodat de vernieuwing niet te sterk opvalt. De beschadigde bakstenen worden professioneel verwijderd waarna de nieuwe steen terug ingemetseld wordt.

NATUURSTEENVERNIEUWING

Gaande van blauwe hardsteen tot witte Franse steen, elk type natuursteen kan door ons vernieuwd worden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij alle soorten vernieuwingen uitvoeren gaande van vernieuwen van plinten tot vervangen van dorpels, lintelen,...

Door onze jarenlange samenwerking met éénzelfde partner weten wij zeker dat we enkel de beste kwaliteit leveren aan onze klanten.

Sinds enige tijd behoort steenhouwerij E. Verscuren te Berlaar (www.verscuren.be) tot onze groep. Alle natuursteen, zowel nieuwe als restauratie gebeurt door onze nevenfirma.

TERRASVERNIEUWING - BALLUSTRADES

Nieuwe vloer op uw terras, vernieuwen en/of herschilderen van ballustrades behoort allemaal tot ons dienstenpakket. U kan steeds beroep doen op onze professionele kennis en onze jarenlange ervaring.

ELASTISCHE VOEGEN

Voor het aanbrengen en vernieuwen van dilatatie- en bewegingsvoegen, voegen tussen panelen en betonelementen, metselwerk, balkons, natuursteen,... kan u steeds beroep doen op ons. Wij werken met producten van het merk Sika die haar strepen reeds lang verdiend heeft in de bouwsector.

Na het aanbrengen van een gevelbepleistering kitten wij ook steeds alle open voegen tussen de bezetting en aangrenzende materialen op. Het dichmaken van de openingen heeft ook steeds een positieve invloed op het isoleren van uw woning.

MEER INFO, OFFERTE?

> contactformulier
> +32 14 26 27 28

visit us on facebook...