VERPOORTEN NV

Verpoorten NV, onze diensten...

Gevelreiniging

SPECIALIST IN GEVELREINIGING

Verpoorten zorgt voor een smetteloze reiniging van uw gevel en muren...
TORBO

Reeds vele jaren werken wij met een zacht straalsysteem van Torbo voor het reinigen van gevels, monumenten, tuinmuren, natuursteen,... Torbo is een specialist op het gebied van vochtstraalsystemen. Met het Torbo-systeem is het mogelijk, door de veelzijdige instelbaarheid qua druk en het gebruik van verschillende mineralen, bijna alle ondergronden zonder beschadigingen te reinigen.

Vooraleer de reiniging te starten, worden alle ramen, deuren, etc. zorgvuldig afgeschermd om eventuele beschadigingen te voorkomen.

MINERAAL-WATER

Op deze manier reinigen wij de gevel met behulp van straling onder lage druk met Noors Olivine. Dit gebeurt zo stof vrij mogelijk d.m.v. waterinbreng via de mineraaltoevoer. Deze toepassing gebruiken wij vooral voor het reinigen van arduindelen of ter voorbereiding van schilder –of bepleisteringswerken.

CHEMISCHE REINIGING

Het chemisch reinigen van de gevel behoort nog steeds tot één van onze vele diensten. Met deze methode hebben wij reeds vele jaren ervaring. Hierbij reinigen wij de gevel d.m.v. een detergent aan te brengen met een borstel. Dit laten wij dan een tiental minuten inwerken, waarna de gevel grondig wordt afgespoeld met zuiver water onder hoge druk.

HOGE DRUK

Deze techniek gebruiken wij om na Torbo-reiniging of chemische reiniging de gevel terug proper te maken. Ook wordt rondom uw woning (stoep, straat,...) alles terug schoongemaakt. Deze methode gebruiken wij vooral bij lichte vervuiling of bij voorbereiding van een ander werk (bv. schilder - of bepleisteringswerk).

STOMEN

Licht vervuilde gevels kunnen wij reinigen door middel van verzadigde stoom. Eveneens kan deze techniek toegepast worden voor het verwijderen van plantenresten op de gevel. Met behulp van warm water onder hoge druk, worden deze resten vlot verwijderd waardoor de gevel terug een proper uitzicht krijgt.

ONTVERVEN

Het ontverven van geschilderde gevels of geschilderde natuursteendelen behoort eveneens tot ons standaardpakket. Deze techniek passen wij toe om de geschilderde natuursteendelen terug in hun oorspronkelijke staat te brengen of ter voorbereiding van bijvoorbeeld bepleisteringswerken.

MEER INFO, OFFERTE?

> contactformulier
> +32 14 26 27 28

visit us on facebook...