VERPOORTEN NV

Verpoorten NV, onze diensten...

Gevelbepleistering

SPECIALIST IN GEVELBEPLEISTERING

Verpoorten heeft jarenlange ervaring inzake gevelbepleistering...
KRABPLEISTER

Wij werken met de producten van het bedrijf ParexLanko voor het aanbrengen van onze minerale krabpleisters. Dit bedrijf, gevestigd in Frankrijk, is gespecialiseerd in het leveren van gevelbepleisteringsproducten. Frankrijk is dan ook het land bij uitstek op gebied van gevelbepleistering.

De minerale krabpleister is een pleister op basis van hydraulische kalk, waterwerend, dampdoorlatend en in de massa gekleurd. Het systeem heeft een gekrabde afwerking. De kleuren zijn te kiezen uit de standaard kleurenwaaier van ParexLanko, die 48 kleuren bevat.

Onderaan de gevel kunnen wij, indien u dat wenst, een plint in cement aanbrengen (kleur: grijs) die waterwerend is. Indien u de plint in een andere kleur wenst, kan deze steeds geschilderd worden.

SILICONENPLEISTER

Wij werken met de producten van het bedrijf Strikolith voor het aanbrengen van onze siliconenpleisters. Dit zijn zeer kwalitatieve en duurzame producten die garant staan voor kwaliteit.

Een siliconenpleister heeft in grote lijnen dezelfde kenmerken als een minerale krabpleister nl. waterwerend en dampdoorlatend. De siliconenpleisters zijn kras –en stootvast, weersbestendig, slagregendicht, onderhoudsarm ( algwerend ) en qua structuur, egaal en regelmatig. De kleuren zijn te kiezen uit de standaard kleurenwaaier van Strikolith.

ISOLATIESYSTEMEN

Zowel minerale pleisters als siliconenpleisters kunnen aangebracht worden op isolatie. Alvorens de pleister aan te brengen, worden de isolatieplaten (dikte door u te bepalen) mechanisch bevestigd.

CALCIDECO

Calcideco is een pleister op basis van mortel met luchtkalk en is in de massa gekleurd. Deze pleister heeft in tegenstelling tot de minerale krabpleister een meer vlakke structuur en wordt bij afwerking gesponsd i.p.v. gekrabd. De kleuren zijn te kiezen uit de standaard kleurenwaaier van ParexLanko, die 48 kleuren bevat.

GRANILANE

Granilane is een decoratieve bekleding met een natuurlijk uitzicht van marmer (= marmerkorrels). Dit product wordt vooral gebruikt voor het bekleden van plinten. De kleuren zijn te kiezen uit de standaard kleurenwaaier van Granilane.

MEER INFO, OFFERTE?

> contactformulier
> +32 14 26 27 28

visit us on facebook...