VERPOORTEN NV

Verpoorten NV, onze diensten...

Gevelbescherming

SPECIALIST IN GEVELBESCHERMING

Verpoorten zorgt voor de nodige gevelbescherming...
HYDROFUGE

Om uw gevel te beschermen tegen water en vervuiling, kunnen wij uw gevel behandelen d.m.v. het aanbrengen van een hydrofuge. Dit is een kleurloze laag op basis van siloxanen tot verzadiging van de ondergrond. Na uitdroging zal een volledige waterafstoting verkregen worden.

Het uitzicht van het oppervlak en de dampdoorlaatbaarheid blijft ongewijzigd zodat uw gevel blijft ademen zoals voorheen. Het systeem kan toegepast worden op metselwerk, bepleistering,...

ANTI-GRAFITTI

Voor sommige een vorm van kunst, maar de meeste onder ons kennen we dit eerder als door verf bekladde gevels, monumenten, enz...

In uw gevel tegen grafitti beschermen, hebben wij ons sinds enkele jaren gespecialiseerd zodat we van elk geveloppervlak of monument de graffiti of verf kunnen verwijderen en nadien het oppervlak terug kunnen beschermen zodat de graffiti na behandeling eenvoudig verwijderd kan worden.

STEENVERHARDING

Steenverharder wordt aangebracht als de steen begint af te brokkelen. Eerst kijken we de toestand na van de verweerde steen waarna we een product aanbrengen dat bestaat uit reaktieve kiezelzuurethylesterverbindingen. Dit is speciaal ontwikkeld voor het verstevigen van verweerde natuursteen en baksteen.

DUIVENWERING

Vogelmest kan schade toebrengen aan steen van gebouwen en monumenten doordat er agressieve chemische verbindingen inzitten. Vogels en duiven die op eigendommen, winkels, monumenten,... zitten leveren meestal ook geen fraai beeld op.

Het plaatsen van duivenwering is daarom ook één van onze extra services in onze brede waaier van diensten. De duivenwering kan discreet geplaatst worden op zowat elk onderdeel van uw gevel.

MEER INFO, OFFERTE?

> contactformulier
> +32 14 26 27 28

visit us on facebook...